Kysymyksiä ja vastauksia  keyboard_arrow_down

Lapsemme täyttää pian 18, tarvitseeko meidän tehdä jotain?

Kysymyksiä ja vastauksia   |     6.6.2023   

Onneksi olkoon nuorelle! Täysi-ikäistyminen on iso merkkipaalu nuoren elämässä.

Nuoren tullessa täysi-ikäiseksi kaikki hänen rahastosalkkuun annetut valtuutukset poistuvat. Lisäksi yhteystiedoista poistuvat mm. sähköpostiosoite (joka yleensä siihen saakka on ollut huoltajan sähköpostiosoite), puhelinnumero sekä tilinumero. Ilman tilinumeroa lunastuksia ei voida maksaa asiakkaalle. Täysi-ikäisen tulisikin kirjautua omilla verkkopankkitunnuksillaan Oma salkku -palveluun ja tarkistaa ja päivittää omat asiakastietonsa. Asiakastiedot pääsee päivittämään Oma salkku -palvelun etusivulta päivityspyyntölinkin kautta tai kohdasta Asiakastiedot ja Asiakastietojen päivittäminen.

Asiakastietojen päivittäminen varmistaa turvallisen ja sujuvan asioinnin kanssamme jatkossakin. Asiakastietojen päivittämisen jälkeen asiakas voi vapaasti hallinnoida rahastosijoituksiaan.

Mikäli asiakas haluaa valtuuttaa toisen henkilön rahastosalkkuun, voi valtuutuksen antaa Oma salkku -palvelussa kohdassa Asiakastiedot ja Valtuutukset löytyvällä lomakkeella.

Omia rahastosijoituksiaan voi kätevästi seurata myös Taskusalkku-mobiilisovelluksen kautta, jossa asiakas voi myös merkitä ja lunastaa rahastoja asiakastietojen päivityksen jälkeen.

Asiakaspalvelumme auttaa myös mielellään kaikissa asiakkuuteen ja rahastoihin liittyvissä asioissa. Meihin voi olla yhteydessä puhelimitse 09 6817 8200 tai Oma salkku -palvelun Viestit-toiminnon kautta.