Mobiilisovellus ”Taskusalkku”  keyboard_arrow_down

Mobiilisovellus ”Taskusalkku”

Seligson & Co:n rahastojen seuraantaan tarkoitettu ilmainen mobiilisovellus Taskusalkku on ladattavissa Android-laitteille Google Play kaupasta sekä iPhonelle App Storesta.

Taskusalkku -sovellukseen kirjaudutaan samalla käyttäjätunnuksella ja salasanalla kuin Oma salkku -palveluun. Taskusalkussa voi seurata rahastosalkun arvon kehitystä, jakautumista eri rahastoille, viimeisimpiä merkintöjä ja lunastuksia, jne.

Taskusalkusta löytyvät myös Kysymys/vastaus- sekä Phoebus-blogit, rahastojen avaintietoesitteet ja pankkitilit.

Selaimella käytettävässä Oma salkku -palvelussa voi kukin seurata niitä laitteita, joilla mobiilisovellusta on käytetty juuri hänen tunnuksillaan ja halutessaan estää käytön tietyillä laitteilla. Tämä kannattaa käydä tekemässä ainakin, jos esimerkiksi matkapuhelin vaihtuu, hukkuu tai on huollossa.

Toistaiseksi Taskusalkku on pelkkä raportointiväline, mobiilisovelluksella ei siis voi tehdä esimerkiksi rahastolunastuksia. Kehitämme kuitenkin mobiilipalveluita myös jatkossa.

Mobiilisovellus toimii sujuvasti Android 5.0 ja sitä uudemmilla käyttöjärjestelmillä sekä iPhonella ja se on optimoitu nimenomaan puhelinlaitteille. Käyttö vanhemmillä versioilla ja tabletilla saattaa onnistua, mutta jotkin toiminnot tai näkymät eivät välttämättä toimi oikein. Myös joidenkin yksittäisten puhelinmallien kanssa saattaa esiintyä ongelmia, erityisesti Android-laitteilla. Otamme mielellämme ilmoituksia, jos epätoimivuutta ilmaantuu.

Ongelmissa pyrkii auttamaan . Mukavaa mobiilikäyttöä!