Mobiilisovellus ”Taskusalkku”  keyboard_arrow_down

Mobiilisovellus ”Taskusalkku”

Hallinnoimiemme sijoitusrahastojen seurantaan tarkoitettu ilmainen mobiilisovellus Taskusalkku on ladattavissa Android-laitteille Google Play kaupasta sekä iOs-laitteille App Storesta.

Taskusalkussa voi seurata rahastosalkun arvon kehitystä, jakautumista eri rahastoille, viimeisimpiä merkintöjä ja lunastuksia, jne. Taskusalkusta löytyvät myös Kysymys/vastaus- sekä Phoebus-blogit, neljännesvuosikatsaukset, ajankohtaiset ilmoitukset sekä rahastojen avaintietoasiakirjat ja pankkitilit. Taskusalkun käyttämiseksi ei tarvitse olla Seligson & Co:n asiakas.

Omistamiensa rahasto-osuuksien seuraamiseksi sovellukseen voi kirjautua Oma salkku -palvelun käyttäjätunnuksella ja salasanalla tai verkkopankkitunnuksilla, ja ensimmäisen kirjautumiskerran jälkeen halutessaan pin-koodilla tai biometrisillä tunnisteilla.

Selaimella käytettävässä Oma salkku -palvelussa voi kukin seurata niitä laitteita, joilla mobiilisovellusta on käytetty juuri hänen tunnuksillaan ja halutessaan estää käytön tietyillä laitteilla. Tämä kannattaa käydä tekemässä ainakin, jos esimerkiksi matkapuhelin vaihtuu, hukkuu tai on huollossa.

Toistaiseksi Taskusalkku on pelkkä raportointiväline, mobiilisovelluksella ei siis voi tehdä esimerkiksi rahastolunastuksia. Kehitämme kuitenkin mobiilipalveluita myös jatkossa.

Mobiilisovellus toimii sujuvasti Android 5.0 ja iOs 10 ja niitä uudemmilla käyttöjärjestelmillä. Sovellus on optimoitu nimenomaan puhelinlaitteille. Käyttö vanhemmillä versioilla ja tabletilla saattaa onnistua, mutta jotkin toiminnot tai näkymät eivät välttämättä toimi oikein. Myös joidenkin yksittäisten puhelinmallien kanssa saattaa esiintyä ongelmia, erityisesti Android-laitteilla. Otamme mielellämme ilmoituksia, jos epätoimivuutta ilmaantuu.

Ongelmissa pyrkii auttamaan . Mukavaa mobiilikäyttöä!