Kakor  keyboard_arrow_down

Kakor

Ändra inställningarna för kakor.

Vår webbplats använder kakor (cookies) i levereringen av vissa tjänster samt för att samla anonym statistik om sidornas användning.

I verkställandet av våra egna tjänster använder vi endast tillfälliga sk. sessionsbaserade kakor som försvinner automatiskt då webbläsaren stängs.

Statistiken över användningen av sidorna är nödvändig för att utveckla sidorna och garantera dessas funktionalitet. Till exempel följande information samlas in av våra sidors användare:

– Besökta sidor
– Mest populära sidor
– Operativsystem
– Webbläsare
– Skärmens resolution

Vissa av de tredje parters tjänster vi använder, som t.ex. YouTube-videoservicen, kan dessutom använda kakor för att rikta reklam och andra bestående kakor. För dessa tjänster gäller tjänsteproducentens dataskyddsförfaranden.
Mera information om Googles dataskyddsförfaranden.

Du kan alltid vid behov förhindra användandet av kakor helt genom att ändra på inställningarna i din webbläsare. Notera dock att en del tjänster, t.ex. placeringsroboten SiRo (finns endast på finska) eller fondsonden, inte kan användas utan kakor. Också tjänster som förutsätter inloggning (Min portfölj och dess mobilversioner) kräver kakor som används för att styra sessionen.

Frågor? Ta kontakt: .