Yhteistyökumppanit  keyboard_arrow_down

Yhteistyökumppanit

Teemme pitkäjänteistä yhteistyötä mm. seuraavien kumppaneiden kanssa:

PROSPERITY CAPITAL MANAGEMENT

Vuodesta 1996 toiminut Prosperity Capital Management on yksi vanhimmista nykyisen Venäjän markkinoiden tuntijoista. Hyvät yhteiskuntasuhteet auttavat PCM:ää sekä tiedonhankinnassa että aktiivisena omistajana.

PCM toimii Russian Prosperity Fund Europe -rahaston kohderahaston sijoitusneuvojana.

www.prosperitycapital.com

DIMENSIONAL FUND ADVISORS

Dimensional Fund Advisors on yksi maailman suurimmista pienyhtiörahastojen hoitajista – ja todennäköisesti tehokkain. DFA:n rahastojen menestys perustuu sijoitustyyliin, jossa hyödennetään osakemarkkinoiden ”ulottuvuuksia” (dimensions), kuten pien- ja/tai arvoyhtiöpainotusta.

Dimensionalin ratkaisut pohjautuvat rahoitusalan ehdottomien huippujen tutkimusten soveltamiseen käytännössä. Yhtiön taustavoimia ovat muun muassa kuuluisat sijoitustutkijat Kenneth French ja Eugene Fama. DFA:n tunnuslauseena onkin, että sijoittaminen on heille tiedettä.

www.dfaeurope.com

SPILTAN FONDER

Spiltan Fonder Ab on itsenäinen ruotsalainen rahastoyhtiö, jonka tavoite on ”tarjota rahastosijoittajille parempia vaihtoehtoja”. Spiltanin mukaan 90 % ainakaan Ruotsissa markkinoitavista rahastoista ei tarjoa aitoa lisäarvoa suhteessa kustannuksiin. Sijoittaja maksaa aktiivisesta salkunhoidosta, mutta saa silti usein lähinnä passiivisesti hoidetun ”piilo”indeksisalkun – och det låter väl inget vidare?

Spiltanin aktiivisesti hallinnoitujen rahastojen sijoitusfilosofia perustuu fundamentaalianalyysiin, lähtökohtana on tuntea syvällisesti ne yritykset joihin sijoitetaan. Keskeisiä sijoituskriteereitä ovat mm. se, että valitut yritykset tuottavat voittoa, niillä on hyvä kassavirta sekä aktiivinen osingonjakopolitiikka.

www.spiltanfonder.se

TRÓPICO LATIN AMERICA INVESTMENTS

Trópico Latin America Investments on vuodesta 2002 toiminut brasilialainen varainhoitaja, joka sijoittaa myös Chilen, Perun ja Kolumbian markkinoille.Trópico on arvosijoittajia ja etsii yhtiöitä, joilla on mahdollisimman pysyviä kilpailuetuja. Trópico pyrkii ennen muuta tarkastelemaan luoko yritys lisäarvoa tässä ja nyt, jo tiedossa olevilla luvuilla ja tämän hetkisellä johdolla ja strategialla. Ja jos, niin miten ja miksi se niin tekee ja miten kaikki tämä on suhteutettavissa osakekurssiin?

Trópico Latin America Investments toimii Seligson & Co Tropico LatAm -rahaston neuvonantajana.

www.tropicoinvest.com