Arvot  keyboard_arrow_down

Arvot

Toimintamme kulmakiviä ovat:

VASTUUNTUNTO

Lähdemme siitä, että varainhoito – niin sijoitusrahastoissa kuin yksilöllisessä varainhoidossa – on ennen kaikkea luottamustehtävä. Olemme ylpeitä asiakkaidemme luottamuksesta ja teemme kaikkemme ollaksemme sen arvoisia.

Olemme myös allekirjoittaneet YK:n vastuullisen sijoittamisen periaatteet ja toimimme aktiivisesti niitä Suomessa edistävässä FINSIF-järjestössä.

AVOIMUUS

Toimimme ja kommunikoimme avoimesti ja rehellisesti, niin asiakkaidemme kanssa kuin julkisuudessa. Emme peri piilotettuja palkkioita, emme väitä osaavamme kaikkea, emme kaunistele rahastojen kehitystä, emmekä syytä muita omista epäonnistumisistamme.

NÖYRYYS

Vaikka meillä on pitkä kokemus arvopaperimarkkinoista, sekä hyvistä että huonoista markkinaolosuhteista, niin emme yritä tietää enempää kuin on mahdollista. Meillä ei esimerkiksi ole kristallipalloa, joka kertoisi markkinoiden tulevasta kehityksestä. Keskitymme asioihin, joihin voimme oikeasti vaikuttaa.

KUSTANNUSTEHOKKUUS

Pyrimme olemaan kustannustehokkaita ja tuottamaan asiakkaillemme kustannustehokkaita ratkaisuja.

PITKÄJÄNTEISYYS

Uskomme, että kärsivällisyys on hyve niin sijoittamisessa kuin liiketoiminnassa. Tuotteidemme kustannustehokkuus on omimmillaan juuri pitkäjänteisessä sijoittamisessa. Emme hae oikotietä onneen myöskään omassa liiketoiminnassamme.

PALVELUHALUKKUUS

Varainhoito on aina myös palvelua. Tiedämme palvelevamme erittäin valveutuneita asiakkaita – ja kaikki asiakkaamme ovat meille tärkeitä. Toivomme myös runsasta palautetta.