SELIGSON & CO

Seligson & Co on suomalainen varainhoitoyritys, joka tuottaa nykyaikaisia, kustannustehokkaita sijoituspalveluja ennen kaikkea pitkäjänteisille sijoittajille. Palvelemme sekä instituutioita että yksityishenkilöitä pääosin Suomessa ja Ruotsissa.

Pyrimme tuottamaan sijoituspalveluja, joiden lähtökohtana on aidosti asiakkaan etu: palveluja, jotka ovat helpompia ymmärtää ja joiden avulla asiakkaan saama pitkän aikavälin tuotto on mahdollisimman hyvä.

Pyrimme aina minimoimaan sijoitusten tuottoa rasittavia kustannuksia. Keskitymme varainhoitoon - joko sijoitusrahastoissa tai erillisillä sopimuksilla - ja olemme siksi täysin riippumattomia esimerkiksi arvopaperivälittäjistä.ARVOT

Toimintamme kulmakiviä ovat:

VASTUUNTUNTO

Lähdemme siitä, että varainhoito - niin sijoitusrahastoissa kuin yksilöllisessä varainhoidossa - on ennen kaikkea luottamustehtävä. Olemme ylpeitä asiakkaidemme luottamuksesta.

AVOIMUUS

Toimimme ja kommunikoimme avoimesti ja rehellisesti, niin asiakkaidemme kanssa kuin julkisuudessa. Emme peri piilotettuja palkkioita, emme väitä osaavamme kaikkea, emme kaunistele rahastojen kehitystä emmekä syytä muita omista epäonnistumisistamme.

NÖYRYYS

Vaikka meillä on pitkä kokemus arvopaperimarkkinoista, sekä hyvistä että huonoista markkinaolosuhteista, niin emme yritä olla enempää kuin olemme. Meillä ei ole kristallipalloa, joka kertoisi markkinoiden kehityksestä. Keskitymme asioihin, joihin voimme oikeasti vaikuttaa.

KUSTANNUSTEHOKKUUS

Pyrimme olemaan markkinoiden kustannustehokkain sijoituspalveluyhtiö ja siirtämään hyödyn siitä myös asiakkaillemme.

PITKÄJÄNTEISYYS

Uskomme, että kärsivällisyys on hyve niin sijoittamisessa kuin liiketoiminnassa. Tuotteidemme kustannustehokkuus on ylivertainen pitkäjänteisessä sijoittamisessa. Emmekä hae oikotietä onneen myöskään omassa liiketoiminnassamme.

PALVELUHALUKKUUS

Varainhoito on myös palvelua. Tiedämme palvelevamme erittäin valveutuneita asiakkaita - ja kaikki asiakkaamme ovat meille yhtä tärkeitä. Toivomme myös runsasta palautetta.Olemme myös allekirjoittaneet YK:n vastuullisen sijoittamisen periaatteet ja toimimme aktiivisesti niitä Suomessa edistävässä FINSIF-järjestössä.

Takaisin
 

Lähetä tämä sivu kaverille linkkinä